Steve Jobs Catal
Inventor del dem

Precio: 14€

Steve Jobs va ser un visionari, un inventor i un informtic i, de fet, li devem la creaci daparells tan imprescindibles com liPhone i liPad. Va tenir una vida molt intensa i va saber aprofitar les difi*cultats per superar-se i treure el millor de si mateix. A ms, va aconseguir el que shavia proposat des de jove: anar-sen a dormir cada nit sabent que havia fet alguna cosa til i important. Grcies a les seves idees i invents, va arribar a canviar fins i tot la nostra manera de viure.

Tant el registre de la narraci com lestil de les imat-ges estan adequats als escolars en una franja dedat dentre 8 i 11 anys. El text i les imatges sasseguren de tractar temes didctics transversals als mbits dactivitat del personatge, en especial els relatius al mn de la tecnologia, de cara tant a la lectura en famlia com a ls en centres escolars i al refor del programa educatiu.

Les pgines finals del llibre contenen una biografia resumida del personatge i una cronologia que lemmarca en levoluci de la seva disciplina, entre altres personatges destacats.

Text: Julio Fajardo
Illustracions: Miguel Pang
Idioma: Catal
ISBN: 978-84-17137-11-3
Enquadernaci: Tapa dura
Format: 240 x 240 mm
Pgines: 36

Llegeix les primeres pgines

Otros títulos de la colección