Hiptia Catal
La gran mestra d'Alexandria

Precio: 14€

Hiptia dAlexandria va ser una de les primeres filsofes per, tot i aix, els llibres dhistria no li han fet gaire justcia. Gran mestra neoplatnica, Hipatia va destacar als camps de lastronomia i les matemtiques. Tamb s recordada com a una genial inventora: va millorar el astrolabi una eina molt til per a navegar prenent com a referncia la posici dels estels i va desenvolupar el primer aparell per mesurar la densitat dels lquids. Aquest llibre explica la histria de com va aconseguir fer tantes coses en un mn dominat pels homes, i s apassionant

Tant el registre de la narraci com lestil de les imat-ges estan adequats als escolars en una franja dedat dentre 8 i 11 anys. El text i les imatges sasseguren de tractar temes didctics transversals als mbits dactivitat del personatge, en especial els relatius al mn de la cincia i la igualtat de gnere, de cara tant a la lectura en famlia com a ls en centres escolars i al refor del programa educatiu.

Les pgines finals del llibre contenen una biografia resumida del personatge i una cronologia que lemmarca en levoluci de la seva disciplina, entre altres personatges destacats.

Text: Victor G. Tur
Illustracions: Mar Azabal
Idioma: Catal
ISBN: 978-84-17137-07-6
Enquadernaci: Tapa dura
Format: 240 x 240 mm
Pgines: 36


Llegeix les primeres pgines

Otros títulos de la colección