Arquimedes Catal
Tot principi t un principi

Precio: 14€

Arquimedes, el gran matemtic de lAntiga Grcia que va fer descobriments decisius, com ara el principi de la palanca i el de flotabilitat, i va idear enginyosos invents, com per exemple la catapulta i el ccargol dArquimedesda aquargol dArquimedes. Tant el registre de la narraci com lestil de les imatges, aix com la proporci entre els dos llenguatges, sn els adequats per a escolars en una franja dedat dentre 8 i 11 anys.

El text i les imatges sasseguren de tractar temes didctics transversals als mbits dactivitat del personatge, de cara tant a la lectura en famlia com a ls en centres escolars i al refor del programa educatiu. Aix mateix, al llarg de la narraci sexposa tota la informaci necessria perqu els lectors situn adequadament el personatge en el seu context sociohistric.

El volum inclou dos annexos illustrats a doble pgina: un amb una exposici sobre el principi de flotabilitat i el principi de la palanca, i un altre que explica, sobre un mapa del Mediterrani, el desenvolupament de les Guerres Pniques. Aix mateix, a les pgines finals del llibre hi ha una biografia resumida del personatge i una cronologia que lemmarca en levoluci de la seva disciplina, entre altres personatges destacats daquest mbit, alguns dels quals estaran presents en la srie com a protagonistes daltres ttols.

Text: lvaro Marcos
Illustracions: lex Herreras
Idioma: Catal
ISBN: 978-84-17137-01-4
Enquadernaci: Tapa dura
Format: 240 x 240 mm
Pgines: 36

Llegeix les primeres pgines

Otros títulos de la colección