Lise Meitner. Catal

Precio: 14,80€

Lise Meitner va ser una excellent investigadora en fsica nuclear i els seus treballs van donar inici a lera atmica. Va aportar tant a la cincia que, sens dubte, es mereixia el premi Nobel. Malgrat tot, no li van arri-bar a concedir, molt probablement perqu era una dona en un mbit fins llavors reservat als homes. Tamb va ser la protagonista duna vida apassionant, vctima de les persecucions que van marcar la histria dEuropa de la primera meitat del segle XX.

Tant el registre de la narraci com lestil de les imat-ges estan adequats als escolars en una franja dedat dentre 8 i 11 anys. El text i les imatges sasseguren de tractar temes didctics transversals als mbits dactivitat del personatge, en especial els relatius al mn de la cincia i la fsica , de cara tant a la lectura en famlia com a ls en centres escolars i al refor del programa educatiu.

Les pgines finals del llibre contenen una biografia resumida del personatge i una cronologia que lemmarca en levoluci de la seva disciplina, entre altres personatges destacats.

Text: Mnica Rodrguez
Illustracions: frica Fanlo
ISBN: 978-84-17137-13-7
Enquadernaci: Tapa dura
Format: 240 x 240 mm
Pgines: 36

Llegeix les primeres pgines

Otros títulos de la colección