Marie Curie, Catal
El coratge de una cientfica

Precio: 14,80€

Marie Curie-Skłodowska va ser una de les cientfiques ms genials de la histria i una pionera en tots els sentits: la primera dona que va guanyar un Premi Nobel, la primera que va ser professora a la Sorbona, la primera persona que va ser guardonada dos cops amb el Nobel i, fins avui, lnica que ho ha aconseguit en dues rees cientfiques diferents.

La Marie no noms va ser una cientfica excepcional, sin que tamb va ser molt valenta i generosa: durant la Primera Guerra Mundial, per exemple, va crear les primeres unitats mbils radiolgiques de la histria i va recrrer milers de quilmetres instruint tcnics de radiologia perqu poguessin ajudar els soldats. La importncia de totes les seves aportacions a la societat s incalculable.

Tant el registre de la narraci com lestil de les imatges estan adequats als escolars en una franja dedat dentre 8 i 11 anys. El text i les Illustracions sasseguren de tractar temes didctics transversals als mbits dactivitat del personatge, en especial els relatius al mn de les cincies, la fsica i la qumica, de cara tant a la lectura en famlia com a ls en centres escolars i al refor del programa educatiu.

Text: Valeria Edelsztein
Illustracions: frica Fanlo
ISBN: 978-84-17137-27-4
Enquadernaci: Tapa dura
Format: 240 x 240 mm
Pgines: 36

Otros títulos de la colección