Ada Lovelace, Catal
La primera programadora de la histria

Precio: 14,80€

Augusta Ada Byron, comtessa deLovelace, filla del poeta romntic Lord Byron, conegudacomAdaLovelace, va ser la primera persona al mn que va imaginar que un algorisme podia donar indicacions a una mquina perqu aquesta opers de forma autnoma. s a dir, va ser la primera a pensar que, si els humans rem capaos d'escriure una seqncia d'instruccions en un llenguatge que una mquina pogus entendre, la mquina podria realitzar pel seu compte aquestes tasques i convertir-se, per tant, en unartefactepensant. Aix que lAda va inventar s el que avui es considera el primer programa informtic, encara que faltessin molts anys perqu existissin els ordinadors.

Aquesta histria s tamb un viatge a travs de les seves idees ms visionries i un retrat dels savis i inventors als quals va conixer en una poca fascinant, la de la Revoluci Industrial.

Tant el registre de la narraci com lestil de les imatges estan adequats als escolars en una franja dedat dentre 8 i 11 anys. El text i les Illustracions sasseguren de tractar temes didctics transversals als mbits dactivitat del personatge, en especial els relatius al mn de les matemtiques y la tecnologia, de cara tant a la lectura en famlia com a ls en centres escolars i al refor del programa educatiu.

Text: Mara Serrano
Illustracions: Tyto Alba
ISBN: 978-84-17137-25-0
Enquadernaci: Tapa dura
Format: 240 x 240 mm
Pgines: 36

Otros títulos de la colección