Cousteau, catal

Precio: 17,75€

Jacques Cousteau va ser el descobridor dels oceans. Va inventar i va desenvolupar equips de busseig, va escriure llibres que es van convertir en best sellers, va realitzar pellcules premiades i reeixides campanyes per a la pre-servaci dels mars. Tamb va ser oficial naval, cientfic, fotogrfic-fo, investigador i un exemple a seguir per a mi-lions de persones. En aquest llibre, el fill de Cousteau, Philipe, descobreix els xits del seu fams pare.

Amb la collecci infantil, des de Vegueta volem fer la nostra aportaci particular al projecte ms apassionant que existeix, el de leducaci infantil i juvenil. Com una vareta mgica, leducaci t el poder dilluminar les ombres i fer prevaldre la ra, els principis i la solidaritat, impulsant la prosperitat.

Vegueta ha tingut el privilegi de comptar amb la collaboraci de Jan Cousteau, nora de Cousteau i vdua del seu fill Philippe, protagonista del llibre. L'autor es va re-unir amb ella a Washington. Jan emocionada ens va cedir per a la seva publicaci la carta que havia rebut de Philippe quan estava en una expedici. A ms de la carta de Philip-pe, aquest ttol inclou una postal i una segona carta que simulen la correspondncia de Philippe amb la seva mare, quan estava en l'internat i els seus pares viatjaven per tot el mn a bord del Calypso.

Tant el registre de la narraci com lestil de les imatges estan adequats als escolars en una franja dedat dentre 8 i 11 anys. El text i les Illustracions sasseguren de trac-tar temes didctics transversals als mbits dactivitat del personatge, de cara tant a la lectura en famlia com a ls en centres escolars i al refor del programa educa-tiu. Les pgines finals del llibre contenen una biografia resumida del personatge.

Genis de la Cincia, la nostra srie de biografies de cient-fics i inventors, pretn aproximar als infants els grans personatges que, amb el seu estudi, disciplina i coneixe-ment, han contribut al desenvolupament i a la millora de la qualitat de vida de la nostra societat. Les nostres publi-cacions volen donar suport a la tasca de creadors, peda-gogs i mestres, sense l'esfor i generositat dels quals seria impossible el miracle de la transmissi del saber que, com el foc d'una torxa, ha de crixer cada vegada que passa d'una generaci a la segent. Sense l'encomiable feina d'a-quests professionals i sense la curiositat innata dels nos-tres cmplices -tots els nens i nenes als quals ha picat alguna vegada la xinxa prodigiosa de la lectura-, molt poc del que fem tindria sentit.

Text: Philippe Zwick Eby
Illustracions: Chaaya Prabhat
Idioma: Catal
ISBN: 978-84-17137-33-5
Enquadernaci: Tapa dura
Format: 240 x 240 mm
Pgines: 36

Otros títulos de la colección