Hiptia. 2 Edici. Catal

Precio: 14,80€

En una poca en qu les dones no tenien accs al coneixement, Hiptia dAlexandria va aconseguir obrir-se cam en el mn de la cincia i va arribar a ser respectada per la seva saviesa. Considerada per molts la primera dona cientfica de la histria, va ser, a ms, una extraordinria mestra, filsofa i inventora. Els seus descobriments sn una font dinspiraci per a tots els que estimem el saber.

Tant el registre de la narraci com les illustracions estan adequats a escolars amb una franja d'edat entre 6 i 11 anys. El text i les imatges s'asseguren de tractar temes didctics transversals als mbits d'activitat del personatge, especialment aquells relatius a la cincia, els drets de les dones, la importncia del coneixement i la igualtat de gnere, de cara tant a la lectura en famlia com a l's en centres escolars i al refor al programa educatiu.

Les pgines finals del llibre contenen un annex sobre els drets de les dones en l'Antiguitat, la biografia resumida del personatge i altres personatges destacats.

Amb la collecci Unicorn, des Vegueta Edicions volem fer la nostra particular aportaci al projecte universal ms apassionant que existeix, el de l'educaci infantil i juvenil. Com una vareta mgica, l'educaci t el poder d'illuminar ombres i fer prevaler la ra, els principis i la solidaritat, impulsant la prosperitat. Genis de la Cincia, la nostra srie de biografies de cientfics i inventors, pretn aproximar els infants a aquells grans personatges l'estudi, disciplina i coneixement han contribut al desenvolupament i la qualitat de vida de la nostra societat.

Les nostres publicacions volen donar suport a la tasca de creadors, pedagogs i mestres, sense l'esfor i generositat seria impossible el miracle de la transmissi del saber que, com el foc d'una torxa, ha de progressar i acrixer cada vegada que passa d'una generaci a la segent . Sense l'encomiable lliurament d'aquests professionals i sense la curiositat innata de la gent gran cmplices -tots els nens i nenes als quals ha picat alguna vegada la xinxa prodigis de la lectura-, molt poc del que fem tindria sentit.

Text: Victor G. Tur
Illustracions: Mar Azabal
Idioma: Catal
ISBN: 978-84-17137-40-3
Enquadernaci: Tapa dura
Format: 240 x 240 mm
Pgines: 36


Llegeix les primeres pgines

Otros títulos de la colección