Charles Darwin, Catal
El viatge que va cambiar la histria

Precio: 14,80€

L'amor pels animals va portar al naturalista angls Charles Darwin a fer un descobriment d'una importncia cabdal: que totes les espcies d'ssers vius han evolucionat a partir d'un avantpassat com, mitjanant un procs anomenat selecci natural. Amb aquesta gran troballa, que Darwin va anomenar la teoria de l'evoluci, va arribar a revolucionar la cincia, la religi i la filosofia. Aquesta s la histria del viatge al voltant del mn que va permetre a Darwin fer aquests descobriments tan importants, aix com la de l'efecte que van tenir sobre la societat de l'poca.

Tant el registre de la narraci com lestil de les imatges estan adequats als escolars en una franja dedat dentre 8 i 11 anys. El text i les Illustracions sasseguren de tractar temes didctics transversals als mbits dactivitat del personatge, en especial els relatius al mn de la cincia i la biologia, de cara tant a la lectura en famlia com a ls en centres escolars i al refor del programa educatiu.

Les pgines finals del llibre contenen una biografia resumida del personatge i una cronologia que lemmarca en levoluci de la seva disciplina, entre altres personatges destacats.

Text: Jorge Alcalde
Illustracions: Maria Padilla
ISBN: 978-84-17137-19-9
Enquadernaci: Tapa dura
Format: 240 x 240 mm
Pgines: 36

Otros títulos de la colección