A casa

Autor: Victoria Furze

A CASA ha estat reconeguda pels Premis Creative Conscience de Regne Unit.

“Aproximadament 8 milions de trossos de plàstic van a parar als nostres oceans cada dia.”

Una tortuga ens convida a conèixer la seva llar en les profunditats del mar i l’impacte que està tenint el plàstic en els nostres oceans. L’única manera d’aturar la contaminació per plàstics és que tots ens impliquem. Necessitem canviar les coses.

A CASA és una colpidora història sobre l’impacte que té en les tortugues els centenars de residus i desfets de plàstic que acabem llançant a la mar.

Victoria Furze ens mostra, a través d’aquesta bellíssima història il·lustrada, la realitat que assota la vida en la mar i els nostres bells fons marins i ens motiva a buscar una solució entre tots.

UN MÓN MILLOR

Aquesta col·lecció pretén acostar als nens a històries inspiradores que impulsen la solidaritat, la diversitat i la cerca de respostes. El contingut presenta qüestions filosòfiques com el sentiment de sentir-se diferent i el camí per trobar un lloc al món, la cura del medi ambient, la superació de problemes quotidians o de situacions que hagin de millorar.

Cada títol presenta un relat pròxim i de fàcil lectura dirigit a nens a partir de 6 anys, que ajuden a reflexionar sobre temes universals I unes il·lustracions impactants que no deixen indiferent.

Otras ediciones del libro

Otros libros de la colección