Alí Bei

Aventurer, escriptor i espia

Autor: Màrius Carol

Traducción: Flor Braier

Ilustraciones: Marta Blanch

T’atreviries a fer-te passar per príncep per guanyar-te la confiança d’un sultà? 

El 1803, el barceloní Domènec Badia es va deixar una barba frondosa, es va vestir amb gel·laba i turbant i, sota el nom d’Alí Bei, es va infiltrar al Marroc en una emocionant missió d’espionatge.

Aquest incansable aventurer va ser un enamorat de la botànica i de la cultura àrab, i el seu caràcter el va portar a explorar països exòtics per satisfer la seva ànsia de coneixement i de noves experiències.

Tant el registre de la narració com l’estil de les imatges estan adequats a escolars amb una franja d’edat entre 6 i 11 anys. El contingut, així com les il·lustracions, s’asseguren de tractar temes didàctics transversals als àmbits d’activitat del personatge, especialment aquells relatius al món de l’enginyeria, la història i la política, de cara tant a la lectura en família com a l’ús en centres escolars i al reforç al programa educatiu.

ELS NOSTRES IL·LUSTRES

Aquest títol inclòs a Els Nostres Il·lustres —la sèrie de biografies de personatges destacats dels àmbits de la ciència, la cultura i la història— pretén servir de su-port cultural i educatiu, a més de complement extracurricular de diverses assignatures, amb l’objectiu de promoure el coneixement, la recerca, la innovació, el talent i la divulgació.

Otras ediciones del libro

Otros libros de la colección