Einstein

El geni de la llum

Autor: Jorge Alcalde

Traducción: Ariadna Pous

Ilustraciones: Miguel Pang

Albert Einstein va ser un dels científics més importants de la història, perquè va descobrir com funciona realment el cosmos. Es passava tot el dia fent càlculs amb la llum. A vegades no es pentinava i no es posava mitjons, però va revolucionar el món de la física amb la seva teoria de la relativitat. Gràcies a ell, sabem, per exemple, que la quantitat de massa més petita es pot convertir en una quantitat increïble d’energia.

Tant el registre de la narració com l’estil de les imat-ges estan adequats als escolars en una franja d’edat d’entre 8 i 11 anys. El text i les imatges s’asseguren de tractar temes didàctics transversals als àmbits d’activitat del personatge, en especial els relatius al món de la ciència i la física , de cara tant a la lectura en família com a l’ús en centres escolars i al reforç del programa educatiu.

Les pàgines finals del llibre contenen una biografia resumida del personatge i una cronologia que l’emmarca en l’evolució de la seva disciplina, entre altres personatges destacats.

Otras ediciones del libro

Otros libros de la colección