Gutenberg

Un inventor impressionant

Autor: Álvaro Marcos

Ilustraciones: Noemí Villamuza

Aquest volum de la sèrie Genis de la Ciència explica la història de Johannes Gutenberg, el geni que va inventar la impremta i que va donar peu a la primera gran revolució en la transmissió del saber. El relat no només explica el context en què va viure l’inventor i el funcionament de la impremta de tipus mòbils, sinó que traça un recorregut pels diversos suports en els quals es va plasmar la llengua escrita i també explica la importància dels llibres i les publicacions, que van permetre a la humanitat entrar en el que avui coneixem com l’Edat Moderna. Tant el registre de la narració com l’estil de les imatges, així com la proporció entre els dos llenguatges, són els adequats per a escolars en una franja d’edat entre 8 i 11 anys.

El text i les imatges s’asseguren de tractar temes didàctics transversals als àmbits d’activitat del personatge, de cara tant a la lectura en família com a la utilització en centres escolars i al reforç del programa educatiu. Així mateix, al llarg de la narració s’exposa tota la informació necessària perquè els lectors situïn adequadament el personatge en el seu context sociohistòric.

Les pàgines finals del llibre contenen una biografia resumida del personatge i una cronologia que l’emmarca en l’evolució de la seva disciplina, entre altres personatges destacats.

Otras ediciones del libro

Otros libros de la colección