Hedy Lamarr

Aventurera, inventora i actriu

Autor: María Serrano

Ilustraciones: Iratxe López de Munáin

Hedy Lamarr era molt més que una preciositat. A més de ser considerada la dona més bella del cinema en l’època del Hollywood daurat, va ser una valenta lluitadora que amagava una ment prodigiosa.

Tancada pel seu primer marit, Hedy va aprofitar la seva atroç captivitat per a continuar uns estudis d’enginyeria que culminarien en gran quantitat d’invents que canviarien el destí de la humanitat. I és que la gran aportació d’aquesta increïble dona res va tenir a veure amb la seva enlluernadora bellesa, sinó amb la seva capacitat per a concebre un sistema de comunicació sense fil que es considera el precursor del wifi, avui pràcticament indispensable en les nostres vides.

Tant el registre de la narració com l’estil de les imatges estan adequats a lectors a partir de 7 anys. El contingut, així com les il·lustracions, s’assegura de tractar temes didàctics transversals als àmbits d’activitat del personatge, de cara tant a la lectura en família com a l’ús en centres escolars i al reforç al programa educatiu.

Otras ediciones del libro

Otros libros de la colección