Agafo una lletra i capgiro el món

Joan Brossa

Autor: Judith Barnés

Ilustraciones: Sònia Estévez

Joan Brossa va ser poeta, un poeta en el sentit més ampli del mot, que transformava la realitat, jugava amb les lletres i experimentava amb la paraula en un acte de llibertat creativa. De fet, havia arribat a dir que no sabia si era un poeta que feia màgia o un mag que feia poesia. A través del joc i de la transformació, el poeta ens convida a veure el món des d’una altra perspectiva, obre finestres, ens fa reflexionar. Benvinguts al món impossible d’un poeta que el fa possible!

Tant el registre de la narració com l’estil de les imatges estan adequats per a lectors a partir de 7 anys. El text i les il·lustracions s’asseguren de tractar temes didàctics transversals als àmbits d’activitat del personatge, de cara tant a la lectura en família com a l’ús en centres escolars i al reforç del programa educatiu.

ELS NOSTRES IL·LUSTRES

Aquest títol inclòs a Els Nostres Il·lustres —la sèrie de biografies de personatges destacats dels àmbits de la ciència, la cultura i la història— pretén servir de su-port cultural i educatiu, a més de complement extracurricular de diverses assignatures, amb l’objectiu de promoure el coneixement, la recerca, la innovació, el talent i la divulgació.

Otras ediciones del libro

Otros libros de la colección