La ciutat del futur

Ildefons Cerdà

Autores: Ángel Simón y Àlex Tovar

Ilustraciones: Jordi Vila i Delclòs

Ildefons Cerdà passarà a la història com el fundador de l’urbanisme modern. Home avançat al seu temps, va ser capaç d’unir les seves dues passions, l’enginyeria i la política, en un projecte que portaria el seu nom: el pla de l’Eixample de Barcelona o pla Cerdà. Nascut en una època en la qual les condicions de la classe obrera a les grans urbs eren deplorables, va crear un entorn millor per als habitants. Malgrat l’oposició d’alguns, va dissenyar una ciutat d’acord amb el seu ideal de justícia, igualtat i llibertat. Un lloc net, ple de llum i zones verdes: la ciutat del futur.

Tant el registre de la narració com l’estil de les imatges estan adequats per a lectors a partir de 7 anys. El text i les il·lustracions s’asseguren de tractar temes didàctics transversals als àmbits d’activitat del personatge, de cara tant a la lectura en família com a l’ús en centres escolars i al reforç del programa educatiu.

ELS NOSTRES IL·LUSTRES

Aquest títol inclòs a Els Nostres Il·lustres —la sèrie de biografies de personatges destacats dels àmbits de la ciència, la cultura i la història— pretén servir de su-port cultural i educatiu, a més de complement extracurricular de diverses assignatures, amb l’objectiu de promoure el coneixement, la recerca, la innovació, el talent i la divulgació.

Otras ediciones del libro

Otros libros de la colección