La Luz il·lumina la dislèxia

Autor: Eulàlia Canal

Ilustraciones: Iratxe López de Munáin

A una edat molt primerenca, la Luz Rello es va adonar que no aprenia al mateix ritme que els seus companys de classe. Li costava molt entendre el que la professora escrivia en unes targetes que els altres llegien amb facilitat. Amb el temps, la Luz es va adonar que era dislèxica. Però no va desistir, va aprendre a conviure amb aquestes dificultats i va acabar fent-se tota una experta en lingüística.

Ja d’adulta, com a investigadora la Luz ha aconseguit desenvolupar un test que permet detectar el risc de dislèxia en menys de quinze minuts, la qual cosa suposa una veritable fita mundial en el tractament d’un dels obstacles més comuns a l’aprenentatge infantil.

La història de la Luz és la d’una persona que, des de molt jove, es va adonar que hi havia coses que no funcionaven bé, i va pensar que potser pogués contribuir a canviar-les. Així que va pensar en una solució, va buscar companys d’equip per dur-la a terme… i va engegar un projecte importantíssim per aconseguir un món millor.

UN MÓN MILLOR

Aquesta col·lecció pretén acostar als nens a històries inspiradores que impulsen la solidaritat, la diversitat i la cerca de respostes. El contingut presenta qüestions filosòfiques com el sentiment de sentir-se diferent i el camí per trobar un lloc al món, la cura del medi ambient, la superació de problemes quotidians o de situacions que hagin de millorar.

Cada títol presenta un relat pròxim i de fàcil lectura dirigit a nens a partir de 6 anys, que ajuden a reflexionar sobre temes universals I unes il·lustracions impactants que no deixen indiferent.

Otras ediciones del libro

Otros libros de la colección