La pianista de mans màgiques

Alicia de Larrocha

Autor: Alicia Torra de Larrocha

Traducción: Ariadna Pous

Ilustraciones: Maria Padilla

Alícia de Larrocha està considerada una de les millors pianistes de tots els temps. La seva passió per la música va començar molt aviat, tant que va fer el seu primer recital als cinc anys i va debutar a Madrid als dotze. La seva carrera, que la va portar a les millors sales del món, va ser vertiginosa, i va arribar a fer més de cent concerts per any.

Malgrat les innombrables distincions que va rebre, va continuar sent una persona humil que va dedicar la seva vida a compartir el seu talent innat. Segons les seves pròpies paraules, només va voler que els altres gaudissin de la música tal com ho feia ella.

Tant el registre de la narració com l’estil de les imatges estan adequats per a lectors a partir de 7 anys. El text i les il·lustracions s’asseguren de tractar temes didàctics transversals als àmbits d’activitat del personatge, de cara tant a la lectura en família com a l’ús en centres escolars i al reforç del programa educatiu.

ELS NOSTRES IL·LUSTRES

Aquest títol inclòs a Els Nostres Il·lustres —la sèrie de biografies de personatges destacats dels àmbits de la ciència, la cultura i la història— pretén servir de su-port cultural i educatiu, a més de complement extracurricular de diverses assignatures, amb l’objectiu de promoure el coneixement, la recerca, la innovació, el talent i la divulgació.

Otras ediciones del libro

Otros libros de la colección