Les súper-rates d’en Bart

978-84-17137-31-1

Autor: Àlex Tovar

Ilustraciones: Àfrica Fanlo

Aquesta és la història d’en Bart, el nen que va somiar les Súper-Rates, un exèrcit de rosegadors entrenats per millorar la vida de la gent. Però allò que ningú no esperava és que ajudaria a salvar la vida de milers de persones. Gràcies al seu olfacte, les rates d’en Bart detecten mines terrestres per tota l’Àfrica i ajuden a la recerca per combatre malalties com la tuberculosi. Amb el seu amor pels animals, la seva creativitat i perseverança, en Bart ha contribuït a fer un món millor. La història d’en Bart Weetjens és la d’una persona que, des de molt jove, es va adonar que hi havia coses que no funcionaven bé, i va pensar que potser pogués contribuir a canviarles. Així que va pensar en una solució, va buscar com-panys d’equip per dur-la a terme… i va engegar un projecte importantíssim per aconseguir un món millor.

UN MÓN MILLOR

Aquesta col·lecció pretén acostar als nens a històries inspiradores que impulsen la solidaritat, la diversitat i la cerca de respostes. El contingut presenta qüestions filosòfiques com el sentiment de sentir-se diferent i el camí per trobar un lloc al món, la cura del medi ambient, la superació de problemes quotidians o de situacions que hagin de millorar.

Tant el registre de la narració com l’estil de les imatges estan adequats per a lectors a partir de 6 anys. El text està adaptat a Lectura Fàcil per promoure la seva comprensió incloent a les persones amb dificultats lectores. El contingut i les il·lustracions s’asseguren de tractar temes didàctics transversals als àmbits d’activitat del personatge, de cara tant a la lectura en família com a l’ús en centres escolars i al reforç del programa educatiu.

Otras ediciones del libro

Otros libros de la colección