Marie Curie

El coratge d'una científica

Autor: Valeria Edelsztein

Ilustraciones: África Fanlo

Marie Curie-Skłodowska va ser una de les científiques més genials de la història i una pionera en tots els sentits: la primera dona que va guanyar un Premi Nobel, la primera que va ser professora a la Sorbona, la primera persona que va ser guardonada dos cops amb el Nobel i, fins avui, l’única que ho ha aconseguit en dues àrees científiques diferents.

La Marie no només va ser una científica excepcional, sinó que també va ser molt valenta i generosa: durant la Primera Guerra Mundial, per exemple, va crear les primeres unitats mòbils radiològiques de la història i va recórrer milers de quilòmetres instruint tècnics de radiologia perquè poguessin ajudar els soldats. La importància de totes les seves aportacions a la societat és incalculable.

Tant el registre de la narració com l’estil de les imatges estan adequats als escolars en una franja d’edat d’entre 8 i 11 anys. El text i les Il·lustracions s’asseguren de tractar temes didàctics transversals als àmbits d’activitat del personatge, en especial els relatius al món de les ciències, la física i la química, de cara tant a la lectura en família com a l’ús en centres escolars i al reforç del programa educatiu.

Reseñas

qwer

Extracto

código extracto

Otras ediciones del libro

Otros libros de la colección